Skip to content

Auto servis i popravci

Općenite informacije o usluzi servisiranja automobila

Profesionalni, pošteni i transparentni savjeti temelj su za zadovoljne kupce. Sve usluge održavanja i servisa obavljaju se samo nakon prethodne konzultacije s Vama. 

Nakon predaje vozila, naše će osoblje s vama razgovarati o svim točkama važnim za servis ili održavanje. Ako tijekom dogovorenog rada otkrijemo da je dodatni posao apsolutno potreban, bit ćete odmah obaviješteni. 

To se također odnosi i na potrebne dodatne radove koji postaju očigledni samo tijekom održavanja. Na temelju naše preporuke tada imate slobodu odlučiti treba li ovaj posao izvoditi. 

Prilikom preuzimanja Vašeg vozila, korak po korak zajedno prolazimo kroz sav posao koji smo obavili. Dakle, sve vam je razumljivo u svakom trenutku. Uvijek usmjeravamo naše usluge prema vašoj potrebi za mobilnošću. 

J&K auto centar nudi čitav spektar moderne automobilske radionice, od intervalnih usluga (točno prema proizvođačkim specifikacijama), redovnih radova na održavanju i pripremi automobila za tehnički pregled.

Popravci

Kočioni sustav

Kočioni sustav vašeg vozila jedan je od najvažnijih sigurnosnih uređaja. To se odnosi i na vas kao vozača i vaše putnike, kao i na druge sudionike u prometu. Zato ne činite nikakve kompromise kada su u pitanju kočnice. Redovito provjeravajte kočioni sustav vašeg vozila i po potrebi ga popravite.

U J&K auto centru dobivate  procjenu kočionog sustava tijekom svakog posjeta radionici kao dio našeg redovnog postupka pri preuzimanju vozila na servis. Ne provjeravamo samo kočione pločice i kočione diskove. Obraćamo pažnju na funkcionalnost cijelog kočnog sustava. Pa tako i kočione vodove, kočionu tekućinu itd.

Ako je potrebno, naši zaposlenici rado će vas detaljno savjetovati. Za popravke koje treba obaviti koristimo samo rezervne dijelove u rangu originalne kvalitete. Tako uvijek možete sigurno doći do svog odredišta.